Un ghiveci din legume si orez foarte delicios
Se spala si se curata/taie legumele astfel: - ceapa se curate si se taie solzisori; - ciupercile se curata si se taie cu cubulete ; - morcovul se curata si se da pe razatoare; - ardeii si gogosarii se curate si se taie felii.
Se pune la calit in ulei ceapa si se lasa sa se caleasca, dupa care se adauga ciupericile taiate. Se amesteca totul si lasa să se călească şi se aduga pe rând morcovii daţi pe râzătoare, ardeii şi gogoşarii curăţaţi şi tăiaţi felii. Se adauga sucul de roşii, piperul, sarea şi se lasa la fiert la foc mic până iese uleiul deasupra. Se adauga si orezul fiert şi răcit si se amesteca totul, se potriveşte de sare şi mai laşi să fiarbă 20 de minute.
Se toarna in borcane fierbinte si apoi se sterilizeaza borcanele.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii