Pasta de ardei capia

Ardeii spalati bine se pun la copt. Se curata apoi si se trec prin masina de tocat, dupa care se scurg de zeama pe care o lasa. Uleiul se pune la inc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ardei capia rosii
  • 250 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Ardeii spalati bine se pun la copt. Se curata apoi si se trec prin masina de tocat, dupa care se scurg de zeama pe care o lasa. Uleiul se pune la incins intr-un vas, se adauga pasta de ardei, sarea dupa gust si se lasa pe foc mediu, pana cand scade zeama de tot. Pasta de ardei fierbinte se pune in borcane, se acopera si se lasa la racit in cuptorul fierbinte.


Se serveste la aperitive sau la prepararea tartinelor.

Alte retete:

Rulada de porc Placinta de dovleac Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori