Ardeii se coc, se curata si se dau apoi prin masina de tocat. Se pune pe foc, mustarul, mierea si uleiul. Dupa ce s-au dizolvat bine, se adauga pasta
Ardeii se coc, se curata si se dau apoi prin masina de tocat. Se pune pe foc, mustarul, mierea si uleiul. Dupa ce s-au dizolvat bine, se adauga pasta de ardei si se lasa la fiert pana cand scade zeama pe care o lasa. Se pune apoi pasta in borcane, se sigileaza si se lasa la racit in cuptorul fierbinte.
Se servesc pe tartine sau la diferite aperitive.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii