Pasta de menta sau naneh este o reteta simpla. Pasta de menta o puteti folosi la multe retete culinare. Se potriveste foarte bine mai ales la mancarurile cu carne de miel.
Pasta de menta sau naneh este o reteta simpla. Pasta de menta o puteti folosi la multe retete culinare. Se potriveste foarte bine mai ales la mancarurile cu carne de miel.Se spala si se usuca bine menta.
Se introduce in robot impreuna cu sarea.
Se depoziteaza intr-un borcanel sau container de plastic si se tine la frigider.
Se foloseste la sosuri,iaurturi sau unde se cere menta in combinatie cu sare.
Pasta de menta se serveste cu tzatziki, sosuri de iaurt, salata de cartofi si bauturi din iaurt.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereÎn Postul Mare, când urzicile, abia apărute sunt fragede și bune, este bine să facem măcar o dată și un...
Bors de fasole, cu urzici
Comentarii