Pasta de menta

Pasta de menta sau naneh este o reteta simpla. Pasta de menta o puteti folosi la multe retete culinare. Se potriveste foarte bine mai ales la mancarurile cu carne de miel.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pasta de menta

Ingrediente

  • 1 cana de menta proaspata
  • sare grunjoasa
  • cam 2 linguri

Mod de preparare

Pasta de menta sau naneh este o reteta simpla. Pasta de menta o puteti folosi la multe retete culinare. Se potriveste foarte bine mai ales la mancarurile cu carne de miel.Se spala si se usuca bine menta.
Se introduce in robot impreuna cu sarea.
Se depoziteaza intr-un borcanel sau container de plastic si se tine la frigider.
Se foloseste la sosuri,iaurturi sau unde se cere menta in combinatie cu sare.


Pasta de menta se serveste cu tzatziki, sosuri de iaurt, salata de cartofi si bauturi din iaurt.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori