O salata delicioasa!! pentru concurs ,,toamna se nmarar borcanele"
Se curata verzele de primele foi apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul curatat se da prin razatoare apoi se freaca si el cu un praf de sare. Sfecla curatata de coaja se da si ea prin razatoare apoi se ,,indulceste"cu un praf de sare. In borcane mari, spalate si zvantate, se aseaza cate un strat din fiecare dintre legume, avand grija sa presam bine cu mana.Intr-unul din straturile de varza incorporam si frunzele de telina, taiate fin. Dupa ce am umplut borcanul se aseaza radacinile de hrean, deasupra, in cruce. Se acopera borcanul cu o farfuriuta si se depoziteaza intr-un loc ferit si racoros, timp de 2-3 zile, timp in care zeama lasata fermenteaza. Dupa ce sta din fermentat se adauga o lingura de otet de vin deasupra, se etanseaza bine si se depoziteaza intr-un loc racoros. Se consuma iarna,ca salata la friptura sau mancaruri scazute, adaugand un pic de ulei de masline si piper, dupa gust.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii