Se spala gogosarii, se desfac si se taie julien. Se pune uleiul intr-o cratita de 4-5 kg si se pun 3-4 miini de gogosar care se calesc si se scot in a
Se spala gogosarii, se desfac si se taie julien. Se pune uleiul intr-o cratita de 4-5 kg si se pun 3-4 miini de gogosar care se calesc si se scot in alt vas. In vasul cu ulei se pune mustarul si se amesteca sa nu se taie, se adauga sare, zahar, otet, condimente si se amesteca. Se lasa sa dea un clocot si apoi se pun feliile de gogosar, pe rind, si se amesteca incontinuu. Dupa ce s-au pus toate feliile de gogosar, se lasa sa mai dea un clocot.
Dupa ce s-a racit se toarna compozitia in borcane bine uscate, avind grija sa nu ramina bule de aer.
Se serveste ca garnitura la friptura
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii