Vinetele taiate in rondele se pun la inabusit in putin ulei. Se coc intre timp ardeii. Separat se curata gogosarii si ardeii capia si se taie fasii f
Vinetele taiate in rondele se pun la inabusit in putin ulei. Se coc intre timp ardeii. Separat se curata gogosarii si ardeii capia si se taie fasii foarte subtiri. Se asaza in borcane un rand de vinete, deasupra un rand de capia, apoi un rand de ardei verzi, un rand de gogosari, verdeata tocata si se presara deasupra usturoi tocat foarte subtire. Se umple borcanul cu aceste straturi, dupa care se toarna suc de tosii condimentat cu foaie de dafin si boabe de piper. Se sigileaza borcanele, dupa care se pun la fiert in bain-marie, 30 de minute. A doua zi se pun din nou la fiert aproximativ 20 de minute, apoi se lasa la racit si se pun in loc racoros.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Chiftele Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii