Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca. Dupa ce a crescut, adau
Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca.
Dupa ce a crescut, adaugam ouale batute bine si laptele in care am dizolvat zaharul. Punem si mirosurile si faina si framantam bine .
Cand terminam de framantat adaugam uleiul cald si mai framantam 2 minute.
Lasam coca sa creasca.
Intindem coca si taiem cu un pahar gogosole pe care le vom lasa pe masa sa mai creasca 5-10 minute( sa nu iasa goale in mijloc). Eu am umplut si cateva cu gem.
Dupa ce cresc gogosile putin le prajim intorcandu-le des sa sa prajeasca bine sa nu ramana crude in centru.
Pofta buna!
Reteta Gogosi Ana a fost propusa de Ana76 pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi gasiti aici:
Gogosi carnaval,
Gogosi Marbella,
Gogosi cu susan si miere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii