Un desert perfect pentru o zi de vacanta. ( retete de vacanta)
Bati frisca, apoi adaugi treptat laptele condensat, mixand continuu.
Cand compozitia este cremoasa, o imparti in doua.
In jumatate adaugi ciocolata rasa si omogenizezi cu o spatula.
In cealalta jumatate adaugi fructele pasate cu ajutorul unei furculite.
Pentru inghetata eu am folosit forme de briose din silicon pe care le-am umezit.
Am pus cate 2 lingurite de crema cu fulgi de ciocolata, apoi din cea cu fructe si le-am asezat in tava congelatorului.
Lasi la congelator pentru 2 ore.
Servesti inghetata cu sirop proaspat de fructe de padure si frunzulite de menta. ( dupa ce o scoti din forma)
Spor si pofta sa aveti!
Tips& Tricks : combinatia de ciocolata cu fructe nu da gres niciodata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii