8 portii
Separam ouăle și batem foarte bine cele 6 albușuri cu zaharul, adăugăm gălbenușurile pe rand, apoi plicul de creme Ole de ciocolata. Turnam într-o tava cu inel detașabil de 28. Dam la cuptor pentru 15 - 20 de min.
Crema.
Într-un bol punem frișca, laptele și plicurile de creme Ole de vanilie. Batem totul bine. După ce blatul s-a răcit, (eu l-am tăiat în doua pentru ca a crescut foarte mult, deci este opțional) adăugăm crema și dam la rece.
Glazura
Punem, cacaua, zaharul, laptele într-un ibric și punem la foc mediu. Când începe sa îngroașe puțin, adăugăm untul și luam de pe foc. Amestecam energic pentru a se topii untul. Lăsăm la răcit puțin, cam 15 min sau poate mai puțin, depinde de temperatura camerei. Turnam glazura peste crema și ornamente dacă dorim cu ce vrem, în cazul nostru zmeura.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe