Pentru prajitura cu nuca si crema aveti nevoie de 140 g unt, 140 g faina. Este simplu de facut si foarte buna.
Pentru prajitura cu nuca si crema se amesteca toate, dupa care se fac doua foi. Una se pune in tava, peste ea se pune crema. Pentru crema, galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga albusurile spuma nuca macinata. Deasupra se pune cealalta foaie si se da la cuptor.
Cand este gata,prajitura cu nuca si crema se pudreaza cu zahar pudra si se taie cubulete.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii