Pentru prajitura cu nuca si crema aveti nevoie de 140 g unt, 140 g faina. Este simplu de facut si foarte buna.
Pentru prajitura cu nuca si crema se amesteca toate, dupa care se fac doua foi. Una se pune in tava, peste ea se pune crema. Pentru crema, galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga albusurile spuma nuca macinata. Deasupra se pune cealalta foaie si se da la cuptor.
Cand este gata,prajitura cu nuca si crema se pudreaza cu zahar pudra si se taie cubulete.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzA fost foarte bun :)
Cod la cuptor si gratin de legume
Comentarii