Faina si praful de copt se pun intr-un castron si se amesteca. Separat, se amesteca restul ingredientelor. Se adauga faina si se amesteca cu grija s
Faina si praful de copt se pun intr-un castron si se amesteca. Separat, se amesteca restul ingredientelor. Se adauga faina si se amesteca cu grija sa nu ramana cocoloase.
Aluatul se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, se adauga fructele si se da totul la cuptorul incins la 180 de grade C pentru circa 30 de minute.
Se pune zahar pudra si se serveste ca atare sau langa o ceasca de cafea.
Alte retete de prajituri pe care vi le recomandam:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii