Blatul: se bat ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Se adauga zaharul, faina si praful de copt. Se toarna compozitia intr-o forma si se da la c
Blatul: se bat ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul.
Se adauga zaharul, faina si praful de copt.
Se toarna compozitia intr-o forma si se da la cuptor, la temp de 180 grade Celsius, pt 25 de minute.
Dupa ce se coace, se lasa la racit.
Crema: Se amesteca iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi se adauga frisca batuta.
Se da crema pt 30 de minute la rece.
Intre timp taiem cubulete capsunile.
Asamblarea prajiturii: pe blatul racit intindem crema, se adauga capsunile taiate cubulete
Se pregateste glazura si se toarna peste capsuni
Se baga la rece pt 2 ore
Reteta Prajitura fina de iaurt si capsuni a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii