Blatul: se bat ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Se adauga zaharul, faina si praful de copt. Se toarna compozitia intr-o forma si se da la c
Blatul: se bat ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul.
Se adauga zaharul, faina si praful de copt.
Se toarna compozitia intr-o forma si se da la cuptor, la temp de 180 grade Celsius, pt 25 de minute.
Dupa ce se coace, se lasa la racit.
Crema: Se amesteca iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi se adauga frisca batuta.
Se da crema pt 30 de minute la rece.
Intre timp taiem cubulete capsunile.
Asamblarea prajiturii: pe blatul racit intindem crema, se adauga capsunile taiate cubulete
Se pregateste glazura si se toarna peste capsuni
Se baga la rece pt 2 ore
Reteta Prajitura fina de iaurt si capsuni a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii