Tarta cu caise este o prajitura delicioasa cu fructe. Forma de tarta se unge cu unt, se presara cele 3 linguri de zahar, in jumatatile de caise spalate se pune cate o fructa.
Tarta cu caise este o prajitura delicioasa cu fructe. Forma de tarta se unge cu unt, se presara cele 3 linguri de zahar, in jumatatile de caise spalate se pune cate o fructa si inercalat, cate o migdala;se pun caisele cu scobitura in jos,peste care se rastoarna aluatul.
Intr-un bol se freaca galbenusurile cu ulei(ca la maioneza)si se adauga aromele;in alt bol se bat albusurile spuma cu un praf de sare,zahar,se adauga galbenusurile,faina si se amesteca usor cu o spatula;se da forma la cuptor 30min,dupa ce s-a racit,se rastoarna pe un platou,dupa care se taie si se serveste.
Aceasta tarta cu caise se serveste simpla sau alaturi cu o cupa de inghetata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii