Prajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua intregi, unt, miere de albine, zahar si lapte
Prajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se pun ouale intregi, untul, mierea de albine, zaharul si laptele intr-un vas care se pune pe foc mic, amestecandu-se continuu.
Dupa ce a inceput sa se incalzeasca, se ia de pe foc si se toarna faina amestecata cu un plic de amoniu Se intind 3 foi care se coc pe dosul tavii 10 minute fiecare. Se freaca spuma margarina tinuta la temperatura camerei cu zaharul pudra, se adauga romul si nuca macinata.Se umplu foile si se aseaza o greutate peste ele. A doua zi se orneaza cu ciocolata topita cu ulei.
Prajitura de foi cu crema aromata se taie dreptunghiuri si se serveste a doua zi cand s-au inmuiat foile.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii