Prajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua intregi, unt, miere de albine, zahar si lapte
Prajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se pun ouale intregi, untul, mierea de albine, zaharul si laptele intr-un vas care se pune pe foc mic, amestecandu-se continuu.
Dupa ce a inceput sa se incalzeasca, se ia de pe foc si se toarna faina amestecata cu un plic de amoniu Se intind 3 foi care se coc pe dosul tavii 10 minute fiecare. Se freaca spuma margarina tinuta la temperatura camerei cu zaharul pudra, se adauga romul si nuca macinata.Se umplu foile si se aseaza o greutate peste ele. A doua zi se orneaza cu ciocolata topita cu ulei.
Prajitura de foi cu crema aromata se taie dreptunghiuri si se serveste a doua zi cand s-au inmuiat foile.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaO combinatie de nuca si ciocolata, ce ne place tare mult.
Prajitura cu nuca si crema de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii