Nebunie cu piept de pui este, dupa cum ii spune si titlul, chiar o nebunie prin savoare, prin aspect si mai ales, prin miros. Daca nu incercati nici nu stiti ce pierdeti!
Pieptul de pui l-am taiat in felii subtiri, peste am pus sare, piper, cimbru si feliute subtiri de ardei iute.
L-am pus intr-o tigaie cu doua trei linguri de ulei de masline, mergea si unt, n-aveam, si doi catei de usturoi taiati marunt, l-am lasat un tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte, candam intors-o am pus feliute de kaizer subtiri peste fiecare bucata, apoi,l-am pus intr-un vas termorezistent, deasupra am pus branza razuita.
In uleiul ramas de la carne am pus ceapa taiata julienne, am calit-o un pic apoi kapia taiat rondele si peste un minut doua ciupercile, vinul, smantana.
Sosul l-am pus langa pieptul de pui si am bagat vasul in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.
Nebunia cu piept de pui se sreveste calda, este o explozie de arome.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii