Bragioli - reteta malteza

Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale. Apoi, se caleste ceapa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Bragioli - reteta malteza

Ingrediente

  • Pt rulouri:
  • carne de vita feliata foarte subtire
  • carne tocata de vita- cca o lingura pt fiecare rulou
  • condimente si mirodenii dupa preferinta (aici se folosesc foarte multe si mancarea e foarte aromata)
  • usturoi pisat
  • oua fierte- un sfert pt fiecare rulou
  • Pt. sos:
  • o ceapa mare rosie taiata pestisor
  • ardei gras colorat
  • rosii cubulete
  • ciuperci
  • mirodenii si verdeata
  • mazare
  • morcov
  • vin rosu

Mod de preparare

Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale.

Apoi, se caleste ceapa, ardeii si ciupercile apoi se aseaza peste rulourile cu partea unde se termina carnea in jos si se lasa ca se caleasca bine, apoi se intorc cu grija.

Dupa ce scade apa lasata de carne se stropeste tot cu vin rosu si se lasa sa se evapore apoi se condimenteaza si se stinge cu supa de carne de vita sau apa+cub vita.

De aici se poate continua gatitul pe aragaz sau se pot pune peste cartofi taiati mari si da tot la cuptor.

Cand scade apa se adauga rosiile taiate cuburi mici, morcov taiat mic, mazare si se continua gatitul.

Eu le-am servit cu cartofi pai.

Reteta propusa de Icey
Garnitura e dupa preferinte: cartofi la cuptor, spaghetti, cartofi piure, legume etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu franjuri de ou
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Desert prajitura felie de lapte
2
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Pasca fara aluat (reteta video)
3
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
5
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Parteneri
Steluțe sărate a la Timea
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola