Bragioli - reteta malteza

Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale. Apoi, se caleste ceapa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Bragioli - reteta malteza

Ingrediente

  • Pt rulouri:
  • carne de vita feliata foarte subtire
  • carne tocata de vita- cca o lingura pt fiecare rulou
  • condimente si mirodenii dupa preferinta (aici se folosesc foarte multe si mancarea e foarte aromata)
  • usturoi pisat
  • oua fierte- un sfert pt fiecare rulou
  • Pt. sos:
  • o ceapa mare rosie taiata pestisor
  • ardei gras colorat
  • rosii cubulete
  • ciuperci
  • mirodenii si verdeata
  • mazare
  • morcov
  • vin rosu

Mod de preparare

Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale.

Apoi, se caleste ceapa, ardeii si ciupercile apoi se aseaza peste rulourile cu partea unde se termina carnea in jos si se lasa ca se caleasca bine, apoi se intorc cu grija.

Dupa ce scade apa lasata de carne se stropeste tot cu vin rosu si se lasa sa se evapore apoi se condimenteaza si se stinge cu supa de carne de vita sau apa+cub vita.

De aici se poate continua gatitul pe aragaz sau se pot pune peste cartofi taiati mari si da tot la cuptor.

Cand scade apa se adauga rosiile taiate cuburi mici, morcov taiat mic, mazare si se continua gatitul.

Eu le-am servit cu cartofi pai.

Reteta propusa de Icey
Garnitura e dupa preferinte: cartofi la cuptor, spaghetti, cartofi piure, legume etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
1
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
2
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
3
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Supa de mugur de vitel, cu chimen
Bucataras.RO

Supa de mugur de vitel, cu chimen

Supa de mugur de vițel, cu chimen, este cea mai apreciată supă preparată de mine. Tuturor prietenilor și familiei le...

Supa de mugur de vitel, cu chimen
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide