Cartofi scazuti cu usturoi

Se curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cartofi scazuti cu usturoi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • o jumatate de ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si se lasa la incins, la foc mic. Se adauga ceapa si se lasa la calit pana devine lucioasa. Apoi se presara putina boia si se amesteca. Se pun cartofii si se toarna apa cat sa-i acopere. Se adauga usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se lasa la fiert, la foc mediu, pana ce apa scade, iar cartofii sunt fierti si se sfarma putin.


Se servesc calzi.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori