Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola car
Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pina cind cascavalul e complet topit si un pic rumenit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii