Alternativa a celor din carne, dar la fel de bune.
Dovleacul fara coaja si taiat in bucati se pune la fiert pentru cca 20 de minute, apoi il zdrobim cu o furculita.
Ceapa taiata marunt se caleste in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie.
Dam dovlecelul prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi il stoarcem bine.
Morcovul si pastarnacul se dau prin razatoarea cu ochiuri mici, ustoiul il pisam, iar patrunjelul il taiem marunt.
Amestecam legumele cu oul, pesmetul, sare si piper si dam la frigider pentru 30 de minute. Dupa acest timp, daca amestecul este prea moale, se poate adauga 1 lingura de faina. Eu nu am considerat necesar.
Formam bilute potrivite pe care le prajim in ulei incins, apoi le scoatem pe prosop de hartie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii