Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fisii. Se incinge uleiul in tigaie, se adauga ceapa si se prajeste
Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fisii. Se incinge uleiul in tigaie, se adauga ceapa si se prajeste un minut, pina devine un pic sticloasa. Se adauga ardeiul gras si se prajeste inca un minut. Rosiile se curata de coaja si se maruntesc. Se adauga peste ceapa si ardeiul din tigaie. Se pune sarea si piperul si se prajeste totul timp de 5-6 minute, pina cind rosiile sint moi si continutul tigaii a inceput usor sa fiarba. Se sparg ouale pe deasupra si nu se mai amesteca. Cind ouale sint facute, se imparte in doua si se servesc pe farfurie cu oul in sus.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii