Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Dovlecelul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.
In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.
In alt bol se ssarg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovlecelul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze. Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.
Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute, in cuptorul preincalzit, la 150 grade Celsius.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO friptura simpla, dar frageda si gustoasa, servita cu piure de cartofi si salata de ardei copti. Mai bun nici ca se...
Pulpa de curcan la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii