Ciupercile se curata, se spala si se taie felii nu foarte subtire. Intr-o oala cu peretii neadezivi (teflon)se pun ciupercile si se acopera. Astfel se
Ciupercile se curata, se spala si se taie felii nu foarte subtire. Intr-o oala cu peretii neadezivi (teflon)se pun ciupercile si se acopera. Astfel se vor fierbe la abur in propriul suc si isi vor pastra aroma. Dupa 5 minute se amesteca ( atentie- daca oala are peretii acoperiti cu material anti-adeziv gen teflon, se folosesc ustensile de lemn sau plastic, niciodata metal) si se adauga orezul. Se amesteca bine cu ciupercile si se lasa sa absoarba sucul lasat de acestea. Amestecindu-se din cind in cind, se toarna supa de pui pina cand orezul e complet fiert si nu mai absoarbe lichid. Se stinge focul, se adauga patrunjelul maruntit si se acopera.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii