Ciupercile se curata, se spala si se taie felii nu foarte subtire. Intr-o oala cu peretii neadezivi (teflon)se pun ciupercile si se acopera. Astfel se
Ciupercile se curata, se spala si se taie felii nu foarte subtire. Intr-o oala cu peretii neadezivi (teflon)se pun ciupercile si se acopera. Astfel se vor fierbe la abur in propriul suc si isi vor pastra aroma. Dupa 5 minute se amesteca ( atentie- daca oala are peretii acoperiti cu material anti-adeziv gen teflon, se folosesc ustensile de lemn sau plastic, niciodata metal) si se adauga orezul. Se amesteca bine cu ciupercile si se lasa sa absoarba sucul lasat de acestea. Amestecindu-se din cind in cind, se toarna supa de pui pina cand orezul e complet fiert si nu mai absoarbe lichid. Se stinge focul, se adauga patrunjelul maruntit si se acopera.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii