Carne de urs cu ciuperci

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa taiata marunt. Se adauga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de vanat
  • 500-600 gr ciuperci proaspete
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 30 gr faina
  • 100 gr untura
  • 50 gr bulion
  • 100 gr smantana

Mod de preparare

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa taiata marunt. Se adauga ciupercile spalate si feliate si se calesc impreuna 10 minute, dupa care se sting cu vin si bulion. Se rastoarna totul peste carne, se adauga smantana si putina faina si se las ala fiert inca 10 minute.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Muschi de porc la cuptor Tocanita de pipote si inimi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc