Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi in ulei incins, apoi se
Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi in ulei incins, apoi se scot si se calesc ciupercile in uleiul ramaa. Se adauga peste acestea faina, se stinge cu vin si apa si se toarna peste bucatile de escalop. Se lasa sa mai fiarba inabusit pana ce carnea devine moale, amestecand continuu.
Carnea se serveste pe felii de paine prajita, se toarna deasupra sosul si se presara cu verdeata tocata.
Alte retete culinare:
Tocanita de vita Tocanita de pui Tocanita din carne de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii