Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul, sare si piper. Se adauga c
Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul, sare si piper. Se adauga cateva felii de slanina, zeama de carne si vinul. Fazanul se adauga in vasul cu zarzavatul si se lasa la inabusit timp de 2 ore. Dupa ce s-a fiert carnea, se scoate din vas, iar legumele se paseaza.
Sosul format se serveste separat, dintr-o sosiera. Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii