Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de carne si le ungem pe interior cu busuioc,
Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu.
Crestam feliile de carne si le ungem pe interior cu busuioc, punem in crestaturi 3-3 bucati de prune uscate si prindem marginile.
Amestecam vinul cu intaritorul alimentar, adaugam piperul, praful de boia si frisca.
Tragem pe frigarui bucatile de carne, le ungem cu ulei, le rulam in folie de aluminiu si le prajim o ora pe carbuni, apoi indepartam folia si prajim mai departe.
Servim cu sos de vin rosu si orez cu stafide.
Amestecul pentru macerat il obtinem din apa, otet, felii de ceapa, foi de dafin, cimbru, rondele de morcovi galbeni si albi, ceapa salota, telina, nuci de pin zdrobite, piper boabe, cuisoare, sare si coaja de lamaie.
Fierbem ingredientele si le turnam peste carne.
Alte retete de mancare
recomandate
Ciuperci umplute
Ciulama ciuperci
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii