Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de carne si le ungem pe interior cu busuioc,
Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu.
Crestam feliile de carne si le ungem pe interior cu busuioc, punem in crestaturi 3-3 bucati de prune uscate si prindem marginile.
Amestecam vinul cu intaritorul alimentar, adaugam piperul, praful de boia si frisca.
Tragem pe frigarui bucatile de carne, le ungem cu ulei, le rulam in folie de aluminiu si le prajim o ora pe carbuni, apoi indepartam folia si prajim mai departe.
Servim cu sos de vin rosu si orez cu stafide.
Amestecul pentru macerat il obtinem din apa, otet, felii de ceapa, foi de dafin, cimbru, rondele de morcovi galbeni si albi, ceapa salota, telina, nuci de pin zdrobite, piper boabe, cuisoare, sare si coaja de lamaie.
Fierbem ingredientele si le turnam peste carne.
Alte retete de mancare
recomandate
Ciuperci umplute
Ciulama ciuperci
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii