Curatam ratat de pene; se parleste pe foc mare, apoi se freaca cu putin malai. Se spala si se goleste de intestine si de maruntaie, se spala din nou
Curatam ratat de pene; se parleste pe foc mare, apoi se freaca cu putin malai. Se spala si se goleste de intestine si de maruntaie, se spala din nou si se sareaza. Se unge cu unt cald, se acopera cu felii
subtiri de lamiie si se pune in tava de friptura cu o cana de supa si piper boabe. Se frige la foc potrivit, se intoarce dupa o ora si se scoate din cuptor atunci cind carnea a capatat o nuanta usor aurie. Se serveste taiata bucati, acoperita cu smintina proaspata.
5 gata cu garnitura de gulii
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii