Iepure cu smintina

Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga ½ pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati (portii) de carne de iepure
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura unt proaspat
  • 1 pahar smintina
  • 2-3 boabe ienibahar
  • 1/2 ceapa tocata
  • sare

Mod de preparare

Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga ½ pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de ½ ora. Daca scade prea mult, se mai adauga 1-2 linguri de apa. Faina bine amestecata cu smintina se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15-20 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori