Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin
Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin si un pahar de apa calda, se acopera cratita si se fierbe la foc mic. O data cu carnea se pune in sos putin piper sau o foaie de dafin.
Separat se pregatesc ciupercile astfel : se curata de partea tare care a stat in pamint, se spala in mai multe ape reci, se taie felii sub- tin si se pun in cratita cu o lingura de unt Se lasa sa scada la foc mic O data cu ciupercile se adauga si ceapa tocata marunt si se fierb f^ preuna. Se adauga putina apa si sarea necesara si se rastoarna ciuper. cile in cratita in care se face carnea. Se introduce cratita in cuptorul cald si se lasa o ora.
Cand se serveste, se acopera cu smantana proaspata.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii