Prepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se rumeneste ceapa maruntita, se adauga o
Prepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se rumeneste ceapa maruntita, se adauga orezul, apoi zeama de carne in care au fiert prepelitele. Se sareaza, se pipereaza si se lasa la clocotit, apoi se acopera si se da la cuptor sa fiarba 30 de minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Gratar de porc cu vinete coapte Tochitura de pui Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii