Se pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un sos dintr-o lingurita de faina cal
Se pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un sos dintr-o lingurita de faina calita in unt, pana se rumeneste putin si se stinge cu vinul alb. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se tine la cald. Dupa ce orezul a fiert, se scot prepelitele si carnatii si se adauga cateva linguri din sosul pregatit. Se amesteca bine si se serveste.
Orezul se pune intr-o farfurie, deasupra se asaza prepelitele si carnatii si se stropeste totul cu sosul ramas.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii