Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in untura ramasa costita si
Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in untura ramasa costita si carnatii taiati felii. Se adauga apoi bulionul, se stinge cu putina apa si se pune varza murata. Dupa ce varza a fiert, se pun jumatatile de prepelita, iar deasupra rosiile taiate felii. Se introduce vasul la cuptor si se tine pana scade zeama si se rumeneste deasupra.
La servire, varza se asaza in mijlocul platoului, alaturi prepelitele, peste varza feliile de carnati, iar peste prepelite, felii de costita si cateva felii de rosii din varza.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii