Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in untura ramasa costita si
Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in untura ramasa costita si carnatii taiati felii. Se adauga apoi bulionul, se stinge cu putina apa si se pune varza murata. Dupa ce varza a fiert, se pun jumatatile de prepelita, iar deasupra rosiile taiate felii. Se introduce vasul la cuptor si se tine pana scade zeama si se rumeneste deasupra.
La servire, varza se asaza in mijlocul platoului, alaturi prepelitele, peste varza feliile de carnati, iar peste prepelite, felii de costita si cateva felii de rosii din varza.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii