Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se potrivesc de sare si pip
Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se potrivesc de sare si piper, apoi se trec prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in unt infierbantat, pe ambele parti pana cand se rumenesc.
Se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii