Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste
Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste bine in uleiul incins si se scoate pe o farfurie. Se toarna vinul si se adauga foile de dafin, piperul, lamaie feliata si bulionul de rosii. Se oparesc maslinele si se adauga si ele in mancare. Se potriveste la gust de sare si se pune vasul la cuptor, la foc potrivit, pana cand scade sosul.
Mancarea se serveste rece.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Ciuperci la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin categoria "retete de post economice", va pot spune ca aceasta tarta, asa simpla cum a fost, a avut...
Tarta cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii