Mancare rece de iepure cu masline

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 pahar ulei
  • 6-7 cepe
  • 100 gr masline
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 2 pahare vin alb
  • 1 jumatate lamaie
  • piper boabe
  • sare

Mod de preparare

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste bine in uleiul incins si se scoate pe o farfurie. Se toarna vinul si se adauga foile de dafin, piperul, lamaie feliata si bulionul de rosii. Se oparesc maslinele si se adauga si ele in mancare. Se potriveste la gust de sare si se pune vasul la cuptor, la foc potrivit, pana cand scade sosul.


Mancarea se serveste rece.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Rulada de porc

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc