Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper, enibahar, ulei, otet, sare si cimbru
Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper, enibahar, ulei, otet, sare si cimbru se prepara o marinata, la foc. Se toarna clocotira peste rate si se lasa asa cateva ore. Ratele se scot din marinata, se infasoara pieptul cu slanina si se pun intr-un vas cu unt, la rumenit. Se adauga marinata si putina zeama de carne, se acopera si se lasa sa scada.
Se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii