Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura ramasa. Se adauga bulionul
Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura ramasa. Se adauga bulionul si boiaua de ardei, apoi se stinge cu apa calda. Se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se rastoarna sosul peste carne. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se lasa la fiert. Se pregatesc galustele din 2 oua, amestecate cu faina, sarea si putina untura. Se adauga galustele in papricas, spre sfarsitul fierberii, se mai lasa sa dea de cateva ori in clocot, apoi se ia vasul de pe foc.
Se serveste cald.
Alte retete:
Rulada de porc Tocanita de pui Tocanita taraneasca cu ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii