Pieptul se impaneaza cu bucati mici de slanina si se taie in felii subtiri. Se sareaza, se pipereaza. Ciupercile se curata, se spala, se taie in patr
Pieptul se impaneaza cu bucati mici de slanina si se taie in felii subtiri. Se sareaza, se pipereaza. Ciupercile se curata, se spala, se taie in patru si se pun peste fileurile de fazan. Deasupra se toarna 100 gr unt topit cald, se acopera visul si se lasa la inabusit, la foc mare. Fileurile se scot, impreuna cu ciupercile, dupa ce s-au facut, se scurg bine de unt si se tin la cald. Separat se face un sos alb din unt si faina, care se stinge cu vin alb si cateva linguri din sosul in care s-a facut friptura. Dupa ce a dat in cateva clocote, se ia de pe foc si se adauga 2-3 galbenusuri de oua. Fileurile se pun pe o farfurie, se acopera cu feliile de ciuperci si se toarna deasupra sosul.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Curcan umplut Muschi de porc la cuptor
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezCarnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul...
Mancare de carne cu sos de soia
Comentarii
Adaugă comentariu