Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au fiert prepelitele, se scot si se st
Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au fiert prepelitele, se scot si se strecoara zeama. Se adauga orezul si ciupercile tocate marunt, sarea, piperul, apoi se acopera vasul si se lasa sa fiarba la cuptor 30- 40 minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de vitel cu galuste Tocanita de pipote cu inimi Gratar de porc cu vinete coapte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii