Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece
Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece, o ceapa taiata in patru, doua linguri de otet, piper boabe si putina sare. Se inlatura spuma si se lasa sa fiarba foc mic pina devine moale. Atunci se scoate si se lasa pe o farfurie. Sosul in care s-a facut se ingroasa cu o lingura de faina, se indulceste o lingura de zahar si sc fierbe cu un paharel de vin alb pina ajunge la jumatate. Sosul fierbinte se strecoara intr-o cratita emailata, se pun hucatile de carne in sos si se lasa pe plita calda un sfert de ora.
Se serveste cald.
Alte mancaruri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii