Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece
Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece, o ceapa taiata in patru, doua linguri de otet, piper boabe si putina sare. Se inlatura spuma si se lasa sa fiarba foc mic pina devine moale. Atunci se scoate si se lasa pe o farfurie. Sosul in care s-a facut se ingroasa cu o lingura de faina, se indulceste o lingura de zahar si sc fierbe cu un paharel de vin alb pina ajunge la jumatate. Sosul fierbinte se strecoara intr-o cratita emailata, se pun hucatile de carne in sos si se lasa pe plita calda un sfert de ora.
Se serveste cald.
Alte mancaruri recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii