Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece
Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece, o ceapa taiata in patru, doua linguri de otet, piper boabe si putina sare. Se inlatura spuma si se lasa sa fiarba foc mic pina devine moale. Atunci se scoate si se lasa pe o farfurie. Sosul in care s-a facut se ingroasa cu o lingura de faina, se indulceste o lingura de zahar si sc fierbe cu un paharel de vin alb pina ajunge la jumatate. Sosul fierbinte se strecoara intr-o cratita emailata, se pun hucatile de carne in sos si se lasa pe plita calda un sfert de ora.
Se serveste cald.
Alte mancaruri recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCombinatia este una absolut delicioasa…din gutui am facut un fel de dulceata, fructele le-am taiat in cuburi si am incercat...
Salam de biscuiti cu miez de gutuiUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii