Rata se parleste si se opareste cu apa fierbinte cu sare si otet. Se taie apoi in bucati si se pune intr-un vas impreuna cu patrunjelul, maslinele, v
Rata se parleste si se opareste cu apa fierbinte cu sare si otet. Se taie apoi in bucati si se pune intr-un vas impreuna cu patrunjelul, maslinele, vinul alb, felia de lamaie, putina zeama de carne, piper, foaia de dafin, putin cimbru si o lingura de pesmet. Se acopera si se pune la fiert, la foc mic. Se potriveste la final de sare si se mai lasa sa dea in clocot odata.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii