Rata se parleste si se opareste cu apa fierbinte cu sare si otet. Se taie apoi in bucati si se pune intr-un vas impreuna cu patrunjelul, maslinele, v
Rata se parleste si se opareste cu apa fierbinte cu sare si otet. Se taie apoi in bucati si se pune intr-un vas impreuna cu patrunjelul, maslinele, vinul alb, felia de lamaie, putina zeama de carne, piper, foaia de dafin, putin cimbru si o lingura de pesmet. Se acopera si se pune la fiert, la foc mic. Se potriveste la final de sare si se mai lasa sa dea in clocot odata.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii