Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la
Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la prajit. Se adauga apoi orezul si se lasa la calit 5-6 minute. Se stinge cu supa de oase, se potriveste de sare si de piper si se amesteca pana fierbe. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, se amesteca si se imparte in functie de numarul bucatilor de carne pe care se intinde. Rulourile se ruleaza, se leaga cu o ata si se pun intr-o tava cu untura incinsa. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana rulourile sunt gata. Se adauga apoi peste rulouri un sos preparat din 50 gr unt topit, peste care se presara 30 gr de faina. Se stinge cu apa si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Mancareas e serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii