Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la
Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la prajit. Se adauga apoi orezul si se lasa la calit 5-6 minute. Se stinge cu supa de oase, se potriveste de sare si de piper si se amesteca pana fierbe. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, se amesteca si se imparte in functie de numarul bucatilor de carne pe care se intinde. Rulourile se ruleaza, se leaga cu o ata si se pun intr-o tava cu untura incinsa. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana rulourile sunt gata. Se adauga apoi peste rulouri un sos preparat din 50 gr unt topit, peste care se presara 30 gr de faina. Se stinge cu apa si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Mancareas e serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii