Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza compozitia si se fac sarmale d
Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza compozitia si se fac sarmale din foi de varza subtiri. Ceapa ramasa se taie si se caleste in putina untura, se adauga apoi bulionul si se stinge cu un litru de apa. Se adauga in sos varza ramasa, maruntita si se amesteca. Se pune o parte din compozitie pe fundul vasului, iar deasupra se asaza sarmalele, se adauga costita feliata, boabele de piper, cimbrul, foile de dafin si se acopera cu varza tocata ramasa. Se pune deasupra apa fierbinte si se lasa la foc mic sa fiarba. Se acopera apoi cu rosii taiate felii si se introduce la cuptor pentru 20-30 de minute.
Sarmalele se servesc fierbinti, cu cate o felie de costita deasupra si cu mamaliguta calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii