Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza compozitia si se fac sarmale d
Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza compozitia si se fac sarmale din foi de varza subtiri. Ceapa ramasa se taie si se caleste in putina untura, se adauga apoi bulionul si se stinge cu un litru de apa. Se adauga in sos varza ramasa, maruntita si se amesteca. Se pune o parte din compozitie pe fundul vasului, iar deasupra se asaza sarmalele, se adauga costita feliata, boabele de piper, cimbrul, foile de dafin si se acopera cu varza tocata ramasa. Se pune deasupra apa fierbinte si se lasa la foc mic sa fiarba. Se acopera apoi cu rosii taiate felii si se introduce la cuptor pentru 20-30 de minute.
Sarmalele se servesc fierbinti, cu cate o felie de costita deasupra si cu mamaliguta calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii