Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura ramasa, se lasa la calit si
Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura ramasa, se lasa la calit si se stinge cu vin si cu putina apa. Se rastoarna peste snitele, se adauga sare si piper si se lasa 20-30 de minute la fiert, cu vasul acoperit.
Se servesc cu diferite salate.
Alte retete:
Rulada de porc Curcan umplut Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii