Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne concentrata, la fiert. Bucatile d
Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne concentrata, la fiert. Bucatile de sitar se calesc in unt fierbinte, se sareaza, apoi se pipereaza si se lasa la fiert inabusit aproximativ 10 minute. Se scrug apoi si se calesc in untul ramas 500 gr ciuperci feliate, peste care se toarna un pahar de vin alb. Se lasa totul la fiert, apoi se scot si se pun langa bucatile de carne. Se pun in sos intestinele tocate, se lasa sa mai dea 2- 3 clocote, apoi se adauga o lingura de unt si putina zeama de lamaie. Dupa aceea se trece totul prin sita si se toarna sosul peste sitar si ciuperci.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii