Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina amestecand repede, apoi am adaugat cate put
Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina amestecand repede, apoi am adaugat cate putin lapte pana cand l-am incorporat pe tot. Am pus sare si un praf de nucsoara.
Am incorpora apoi in sos sunca taiata cubulete, smantana si jumatate din branza rasa.
Am uns un bol cu unt, am pus in el varza fiarta, tocata grob, am turnat deasupra sosul, am presarat cu restul de jumatate de branza , iar deasupra am pus cele cateva bucatele de unt care au ramas.
Am copt 15 minute la 200 grade Celsius.
Pofta buna!
Reteta Gratin de varza rosie a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro
Alte retete cu varza: Varza umpluta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii