Se spala si curata legumele. Se toaca ceapa, se pune într-o tigaie cu putin ulei la rumenit, se adauga morcovii, ardeiul si usturoiul tocat si se mai
Se spala si curata legumele. Se toaca ceapa, se pune într-o tigaie cu putin ulei la rumenit, se adauga morcovii, ardeiul si usturoiul tocat si se mai lasa cîteva minute la prajit. Se adauga condimentele (ce doriti)-sare, piper. Apoi se adauga si orezul se amesteca si se mai lasa vreo 2-3 minute pe foc. Nu uitati verdeata tocata se pune la urma, se mai amesteca putin si se lasa la racit. Carnea macinata se pune într-un castron se adauga oul, se adauga amestecul de legume/orez si se framînta bine. Mai se pune condimente, sare, piper dupa gust. Într-o oala se pune pe fund jumatate din cantitatea de varza. Din amestecul de carne, se formeaza bilute, cu mana. Acestea se aseaza pe varza. Se acopera cu varza ramasa, se pune putin bulion de rosii deasupra si se toarna apa, cît cuprinde. Se pune la foc moderat circa 60-70 minute.
Se serveste cu cartofi fierti si smîntîna.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii