Paste spirale cu pui si bere

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint ga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste spirale
  • 4 copane pui
  • 1/2 l bere
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 bete scortisoara
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie.

Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint gata, se scot si se scurg de apa (nu se dau prin jetul de apa, doar se scurg). Daca nu este gata carnea de pui se pastreaza pastele intr-un recipient (se amesteca cu un pic de ulei ca sa nu se lipeasca intre timp).

Cateii de usturoi se curata si se pun intregi cu carnea la prajit in ulei intr-o tigaie. Dupa 5 minute se toarna berea, se pun betele de scortisoara si se lasa pina cind este gata carnea si a mai scazut din lichid (aproximativ 10 minute). Se scot apoi betele de scortisoara si se rastoarna peste carne pastele spirale fierte in prealabil. Se amesteca toate ingredientele bine cam 1 minut si apoi se da la o parte de pe foc si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc