Pastele se fierb in apa cu sare. Cind sunt gata se scurg de apa (fara sa se treaca prin apa rece) si se pastreaza in strecuratoare sau intr-un castron
Pastele se fierb in apa cu sare. Cind sunt gata se scurg de apa (fara sa se treaca prin apa rece) si se pastreaza in strecuratoare sau intr-un castron. Intr-o tigaie se pune putin ulei in care se prajeste putin baconul, se adauga spanacul si putina apa, se sareaza, pipereaza si se lasa la foc mic 5 minute. Apoi se adauga smintina si pastele. Daca smintina e prea groasa, se subtiaza cu putin lapte. Se amesteca bine si se da la o parte de pe foc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii