-incingem uleiul -adaugam pancetta si prajim la foc mediu timp de 3-5 minute, amestecand din cand in cand pana incepe sa-si schimbe culoarea; -peste p
-incingem uleiul
-adaugam pancetta si prajim la foc mediu timp de 3-5 minute, amestecand din cand in cand pana incepe sa-si schimbe culoarea;
-peste pancetta adaugam ceapa, usturoiul, morcovul si telina si lasam pe foc pentru alte 5 minute, amestecand din cand in cand;
-adaugam carnea si amestecam la foc iute alte 5 minute, pana ce carnea isi schimba culoarea;
-adaugam ficatul (au am pus mai putin decat cere reteta) si lasam si pe acesta 3-4 minute sa se combine cu restul, amestecand;
-adaugam passata, vinul, stock-ul, oregano, foile dafin si potrivim de sare si piper;
-aducem la punctul de fierbere dupa care reducem focul, acoperim si lasam sa fiarba 30-35 minute;
-cu cateva minute inainte ca sosul sa fie gata, punem pasta la foc conform instrctiunilor de pe pachet; cand pastele sunt gata, scurgem bine de apa si turnam uleiul de masline si amestecam bine;
-acum sosul este si el gata, scoatem si aruncam foile de dafin;
-se amesteca cu pastele;
-se serveste imediat, cu parmezan razuit pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta Tagliatelle With a Rich Meat Sauce a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro
Alte retete cu paste gasiti aici:
Paste cu ciuperci si ardei,
Paste cu somon afumat,
Spaghetti cu sos de gorgonzola
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii