-incingem uleiul -adaugam pancetta si prajim la foc mediu timp de 3-5 minute, amestecand din cand in cand pana incepe sa-si schimbe culoarea; -peste p
-incingem uleiul
-adaugam pancetta si prajim la foc mediu timp de 3-5 minute, amestecand din cand in cand pana incepe sa-si schimbe culoarea;
-peste pancetta adaugam ceapa, usturoiul, morcovul si telina si lasam pe foc pentru alte 5 minute, amestecand din cand in cand;
-adaugam carnea si amestecam la foc iute alte 5 minute, pana ce carnea isi schimba culoarea;
-adaugam ficatul (au am pus mai putin decat cere reteta) si lasam si pe acesta 3-4 minute sa se combine cu restul, amestecand;
-adaugam passata, vinul, stock-ul, oregano, foile dafin si potrivim de sare si piper;
-aducem la punctul de fierbere dupa care reducem focul, acoperim si lasam sa fiarba 30-35 minute;
-cu cateva minute inainte ca sosul sa fie gata, punem pasta la foc conform instrctiunilor de pe pachet; cand pastele sunt gata, scurgem bine de apa si turnam uleiul de masline si amestecam bine;
-acum sosul este si el gata, scoatem si aruncam foile de dafin;
-se amesteca cu pastele;
-se serveste imediat, cu parmezan razuit pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta Tagliatelle With a Rich Meat Sauce a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro
Alte retete cu paste gasiti aici:
Paste cu ciuperci si ardei,
Paste cu somon afumat,
Spaghetti cu sos de gorgonzola
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii